Název | Potrefená Husa | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Adresa | třída Tomáše Bati 202, Zlín, Zlín | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Web | Přidat internetovou adresu... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Objeveno | Hospodu objevil 27. 11. 2012 pivní prospektor Jan M.. Od té doby zde bylo 11 pivníků. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kolik se toho vypilo | 62 piv | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyní je | Neznámá otevírací doba | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Co se tu čepuje |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jak to tu chodí | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Otevírací hodiny |
Upravit
|
Název | Adresa | Město | Pivo | Vzdálenost |
---|---|---|---|---|
Pštros | Školní 11 | Zlín | Rohozec 11° Skalák, Rohozec 11° Skalá... | 0,02 km |
Backstage | Školní | Zlín | Zlínský švec 11° | 0,06 km |
Café 204 | třída Tomáše Bati 204 | Zlín | Buchťák 11° Zahořklej Buchťák, Buchťá... | 0,12 km |
Retro | třída Tomáše Bati 202 | Zlín | Plzeňský Prazdroj 12° | 0,15 km |
charlie's fork | třída Tomáše Bati 201/8 | Zlín | Gambrinus 11° nepasterizovaný, Radega... | 0,16 km |
Chmelníček okomentoval před hospodu následovně:
Hogo fogo podnik,který zrovna mezi mé oblíbené nikdy patřit nebude.Předražené pivo,i když dobře ošetřené.Navíc,když tu sedíte sami a kolem Vás se nudí servírky,tak to prožitku taky nepřidá.
Rudolf P. okomentoval před hospodu následovně:
Tento podnik patří do sítě značkových restaurací Potrefená Husa, budované společností Pivovary Staropramen s.r.o. od roku 1998 a provozovaných na bázi franchisingu za účelem zvyšování pivní kultury v České republice. Z piv tu logicky nabízí hlavně produkty pivovaru Staropramen a vaří tu chutná jídla z české i světové kuchyně. Je tu kladen velký důraz na kvalitu podávaného piva, jídla i služeb. V jídelníčku zde převažují steaky, saláty a pivní pochoutky. Při vaření tu nepoužívají průmyslově vyráběné polotovary a vše se smaží na velice kvalitním oleji. Ceny jídla jsou tu vyšší, ale kolem poledne je možno si dát zvýhodněné denní menu. Doporučuji!