Co se tu čepuje |
Pivo |
Poslední cena |
Aktualizace před |
V této hospodě se vytočila již spousta značek piv. Zobrazuji jen ty z poslední doby.
|
+2
|
Gambrinus 10°
|
za 35,00 Kč
|
6 měsíci |
0
|
Hák 14° NEIPA
|
za 79,00 Kč
|
4 měsíci |
0
|
Kamenická 14° Simcoe
|
za 55,00 Kč
|
6 měsíci |
+3
|
Konrad 0% Pilot
|
za 45,00 Kč
|
6 měsíci |
+2
|
Konrad 11°
|
za 42,00 Kč
|
6 měsíci |
+10
|
Konrad 11° Eso
|
za 44,00 Kč
|
6 měsíci |
+1
|
Konrád 11° Gepard Ale
|
za 52,00 Kč
|
6 měsíci |
+11
|
Konrad 11° IQ
|
za 46,00 Kč
|
4 měsíci |
+1
|
Konrad 11° Sváteční s marcipánem nefiltrované
|
za 44,00 Kč
|
6 měsíci |
+2
|
Konrad 11° Světlý ALE Gepard
|
za 43,00 Kč
|
6 měsíci |
+11
|
Konrad 12°
|
za 44,00 Kč
|
6 měsíci |
+9
|
Konrad 12° Červený král
|
za 44,00 Kč
|
6 měsíci |
0
|
Konrad 12° Zelený král
|
za 58,00 Kč
|
6 měsíci |
+16
|
Konrad 14° Spytihněv
|
za 44,00 Kč
|
6 měsíci |
0
|
Konrad 16° Bizon Black Ale
|
za 65,00 Kč
|
6 měsíci |
+2
|
Konrad 16° Svatopavelské
|
za 37,00 Kč
|
6 měsíci |
0
|
Plzeňský Prazdroj 12°
|
za 65,00 Kč
|
6 měsíci |
0
|
Únětické pivo 10,7°
|
za 45,00 Kč
|
6 měsíci |
0
|
Únětické pivo 10° Nefiltrované
|
za 51,00 Kč
|
4 měsíci |
0
|
Volt 16° Eliášův oheň Red IPA
|
za 68,00 Kč
|
6 měsíci |
|
Gregis okomentoval před hospodu následovně:
Úžasná hospůdka u tunelu, takový prvorepublikový retro styl. Supr pivo a dost dobrý výběr jídel.
honzikk okomentoval před hospodu následovně:
Hezký prostředí, pivo ok
Jenda okomentoval před hospodu následovně:
Příjemný hostinec ve starodávném retro stylu s hodně domácí atmosférou. Rád sem občas zajdu v na oběd na polední menu, kuchyně je totiž dobrá. Na výběr je hodně piv od Konráda, já zatím zkoušel jen točeného nealko Pilota.
Regens T. okomentoval před hospodu následovně:
Pěkná hospoda v nenásilném retro stylu - pod půllitry dobrého Konrada jsou porcelánové tácky, v místnosti se topí ve velkých kamnech... Dojem trochu narušuje ve druhé místnosti se zvýšeným podlažím industriální podoba hajzlíků, a to včetně příchodu po několikastupňovém schodišti jak z nějaké továrny - uvnitř pak čeká oplechovaný žlab. Ale zpátky do výčepu a kuchyně: Velká jídla jsou prý dobrá, kdo nemá velký hlad, určitě ocení tradiční české předkrmy v podobě párků, klobás a tlačenky. K tomu jedno menší minus: S koncem teplé kuchyně ve 21 hod končí zároveň ochota personálu brát objednávky i na studenou kuchyni. Jo, a jednou se nás tu servírka pokusila natáhnout, když tvrdila, že jsme vypili o asi pět piv víc. Narazila na odpor a vzdala to.
Fofr okomentoval před hospodu následovně:
Krásná hospůdka jak z první republiky s vynikajícím Konrádem, luxusní jídlo za dobrej peníz, Boužel paní(slečna) servírka neměla asi svůj den a nasrala mi hned ve dveřích se slovy "Vy za sebou doma nezavíráte dveře, nebo co?" (kdybych tam nebyl s kámošema tak se z fleku otočim a jdu jinam) Takhle se nový zákazník opravdu nevítá, navíc dveře do hospody byly při našem vstupu už dokořán otevřené. Ale jinak spokojenost.
Netobeer okomentoval před hospodu následovně:
Tak původně jsem si říkal, že o téhle hospodě nenapíšu, abych pokaždé našel volné místo, ale kvalita by se měla podporovat. Vzal jsem sem při své třetí návštěvě své čtyři kamarády a byli nadšeni. Hospoda vypadá náramně, nekouří se tady, obsluha je milá, jídlo skvělé a z piv si vybere snad každý. Zkusil jsem už pět a každé je velmi slušné. Tlačenka, kterou jsem zde okusil byla snad nejlepší v mém životě.
Jakub S. okomentoval před hospodu následovně:
Porcelánový podtácky, 11 piv na čepu, plakáty starejch pragovek, výborný žrádlo… Mám říkat víc?
Radek P. okomentoval před hospodu následovně:
Tak po novu nádherná hospůdka s Konrádem, keramickými podpivníky
pan továrník Georg Schicht okomentoval před hospodu následovně:
Výborná knajpa se svéráznými panáčky pod Vítkovem. K pití lejou Kozla 11 a k jídlu dostanete naprostou hospodskou klasiku: Prejt, klobásy, utopence...