Název | Formanka | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Adresa | Ostrovského 411/24, Praha | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Web | http://www.smichovskaformanka.cz | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Objeveno | Hospodu objevil 25. 06. 2013 pivní prospektor Rudolf P.. Od té doby zde bylo 17 pivníků. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kolik se toho vypilo | 127 piv | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyní je | Otevřeno | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Co se tu čepuje |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jak to tu chodí |
Upravit
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Otevírací hodiny |
Upravit
|
Název | Adresa | Město | Pivo | Vzdálenost |
---|---|---|---|---|
Tullamore Dew | Ostrovského 94/22 | Praha | Svijany 11° Máz | 0,01 km |
Houk Bar | Ostrovského 411/24 | Praha | Svijany 11° Máz, Gambrinus 10° | 0,01 km |
Dew Pub | Ostrovského 94/22 | Praha | 0,02 km | |
Hrom do police | Ostrovského 365/7 | Praha | Polička 11° Otakar, Vysoký Chlumec 11... | 0,02 km |
Bernard pub | Radlická 112/22 | Praha | Bernard 11°, Bernard 10° Nefiltrované... | 0,04 km |
mrLotus okomentoval před hospodu následovně:
Dnes,, originál Gambrinus,,. Cenově!
Barba okomentoval před hospodu následovně:
Klasická čtyřka. Léta téměř stejná. Poslední dobou zapracovali na kuchyni a zdá se chtějí jí vylepšit image.
Rudolf P. okomentoval před hospodu následovně:
Tato restaurace čepuje Gambrinus 10% přímo z tanku, dále točí Plzeň, Gambrinus Nefiltrovaný ležák 12%, pšeničný Fénix a nealko Birell. Lahvově mají i tmavého Kozla. Od 11 do 15 hodin nabízí denní menu, kde polévka stojí 23 Kč a hlavní jídlo kolem 85 Kč. Dal jsem si tu jako denní menu kuřecí řízek s bramborovým salátem a byl jsem moc spokojen: velká porce, chutné a levné. Jídlo tu i rádi zabalí sebou do krabičky. Gambrinus z tanku taky chutnal skvěle. Kdo nezná výhody pivního tanku: ideální teplota 8-10 stupňů, nemůže zvětrat (nepřichází do styku se vzduchem) a pivo má maximální hygienické podmínky, je nepasterizovaný (vzduch tlačí pouze na pivní vak, který je určen jen na jedno použití).