Název | Čestr | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Adresa | Legerova 57/75, Praha | ||||||||||||||||||||
Web | http://cestr.ambi.cz/ | ||||||||||||||||||||
Objeveno | Hospodu objevil 08. 04. 2013 pivní prospektor Méďa Béďa. Od té doby zde bylo 26 pivníků. | ||||||||||||||||||||
Kolik se toho vypilo | 163 piv | ||||||||||||||||||||
Nyní je | Otevřeno | ||||||||||||||||||||
Co se tu čepuje |
|
||||||||||||||||||||
Jak to tu chodí |
Upravit
|
||||||||||||||||||||
Otevírací hodiny |
Upravit
|
Název | Adresa | Město | Pivo | Vzdálenost |
---|---|---|---|---|
Bistro Národní muzeum | 110 00 Praha | Praha | Bernard 11° | 0,05 km |
Kavárna Muzeum | Vinohradská 612/1 | Praha | Staropramen 11°, Plzeňský Prazdroj 12... | 0,07 km |
Krušovická Šalanda | Václavské náměstí 819/43 | Praha | Krušovice 11° Mušketýr | 0,13 km |
Miska Ramen | Španělská 742/6 | Praha | Únětické pivo 10,7° | 0,14 km |
Pivní šenk U Kacíře | Mánesova 742/2 | Uhříněves 11° Alois, Poutník 12°, Kou... | 0,15 km |
Bohuslav L. okomentoval před hospodu následovně:
Tato restaurace patří bezesporu mezi to nejlepší co v naší moderní gastronomii je. Ale pozor, budova ve které restaurace prochází rekostrukcí, a tak se dveře restaurace zavřou. Proto je ji třeba navštívit co nejdříve a ještě si tu atmosféru užít. A pak ji snad zase otevřou?
Piggy okomentoval před hospodu následovně:
K této restauraci není co dodat.. Vše je na špičkové úrovni.Tomu také odpovídají i ceny..Min. jednou doporučuji vyzkoušet a ochutnat jejich výborné maso. Pivko vynikající !
Jakub Š. okomentoval před hospodu následovně:
Čestr, alias Česká Stračena je celkem pohodový restaurant. Jejich steaky jsou fajn, pívo bohužel už méně, ale pít se rozhodně dá :)
pivas okomentoval před hospodu následovně:
Stylově zařízená (všiměte si všelijakých ornamentů vytvořených z loga – kravské hlavy) luxusní restaurace v centru Prahy. Na čepu výtečná tanková Plzeň, kterou na zahrádce točí levněji než uvnitř. V jídelním lístku najdete převážně hovězí z českého strakatého skotu, podávají však i jiné speciality. Ceny jsou vysoké, ale zase kolem vás neustále tančí číšníci.
Méďa Béďa okomentoval před hospodu následovně:
Luxusní restaurace v budově bývalého Federálního shromáždění, zaměřená na jídla z českého hovězího, kde ceny velmi nápadně připomínají drahotu. Na druhou stranu, kde zažijete, aby vám jídlo přinesli 2-3 číšníci... A, ač původem Plzeňák, Prazdroj už dávno nemusím, zde mají tankový a velmi dobrý.