Co se tu čepuje |
Pivo |
Poslední cena |
Aktualizace před |
V této hospodě se vytočila již spousta značek piv. Zobrazuji jen ty z poslední doby.
|
0
|
Gambrinus 11° Excelent
|
za 56,00 Kč
|
více než před rokem |
+10
|
Gambrinus 12°
|
za 52,00 Kč
|
více než před rokem |
+12
|
Gambrinus 12° Nefiltrovaný
|
za 52,00 Kč
|
více než před rokem |
+1
|
Kozel 10° Černý
|
za 56,00 Kč
|
9 měsíci |
+1
|
Kozel 11 cerny
|
za 34,00 Kč
|
téměř 10 roky |
0
|
Master 10° Nazdar
|
za 49,00 Kč
|
téměř 3 roky |
+1
|
Master 11° SandÁLE
|
za 49,00 Kč
|
více než 2 roky |
+1
|
Master 12° Country ležák
|
za 38,00 Kč
|
více než 5 roky |
0
|
Master 12° Vítěz
|
za 49,00 Kč
|
více než 2 roky |
0
|
Master 13° Půlnoční Black IPA
|
za 52,00 Kč
|
více než před rokem |
+1
|
Master 13° Velikonoční Zlatá
|
za 38,00 Kč
|
asi 6 roky |
0
|
Master 16° Ječ-man (Bock)
|
za 56,00 Kč
|
asi rokem |
+1
|
Master Black IPA
|
za 42,00 Kč
|
více než 6 roky |
0
|
Matuška / Plzeňský prazdroj 12,5° MY
|
za 52,00 Kč
|
více než 2 roky |
0
|
MATUŠKA PLZEŇSKÝ PRAZDROJ 12° MY
|
za 52,00 Kč
|
více než 2 roky |
+24
|
Plzeňský Prazdroj 12°
|
za 67,00 Kč
|
5 měsíci |
+3
|
Plzeňský Prazdroj 12° Nefiltrovaný
|
za 67,00 Kč
|
7 měsíci |
0
|
Radegast 10° Ratar
|
za 51,00 Kč
|
3 měsíci |
+2
|
Radegast 12° Temně hořký
|
za 34,00 Kč
|
asi 9 roky |
0
|
ŽiWell 12° Dobrodruh IPA
|
za 49,00 Kč
|
téměř 3 roky |
|
Hynek P. okomentoval před hospodu následovně:
Taková stálice a jistota, kterou využíváme, než jedeme vlakem domů. Dobré pivo, dobré jídlo, dobré ceny.
Funferr okomentoval před hospodu následovně:
Stavili jsme se tu jen na rychlé pivo. Obsluha v pohodě, ale je fakt že odpoledne v neděli tam bylo skoro prázdno, takže jsme nemuseli čekat.
Valda okomentoval před hospodu následovně:
Spokojenost, příjemné prostředí, rychlá a ochotná obsluha.
Harold okomentoval/a před hospodu následovně:
Pošta je prostě klasika a strategické umístění z ní dělá časté místo důležitých setkání. :) Za posledních 15 let tam padlo nějakejch piv a ještě jich tam bohdá pár zvládnu. Jinak za celou tu dobu vnímám, že Plzeň je tam opravdu stabilně fajnová.
ich okomentoval před hospodu následovně:
Občas jsem sem zašel za komančů, takže jsem byl zvědavej. Je to dál klasika s unaveným ,ale rychlým personálem. Pivo dobrý, tlačenka taky.
pál f. okomentoval před hospodu následovně:
Za mě dobrý. Jídlo chutné, pivo pitelné. A obsluha bych řekl naopak přirozeně hospodsky oražená.
bigK okomentoval před hospodu následovně:
Čekání na vlak? Pár chvil na pivo před odjezdem? Moje kroky vedou z pivních pastí na nádraží vždy sem. Do místa, kde sice kuchyně neaspiruje na získání Michelinské hvězdy, ale pivo je tu fajn a obsluha byla vždy v pohodě. Nepříjamné jsou stoly u vchodu do kuchyně
Alfons K. okomentoval před hospodu následovně:
Klasická hospoda, obsluha není tak hrozná, jídlo dobré a za přijatelné ceny. Pivo je dobré, ale chybí desítka.
Regens T. okomentoval před hospodu následovně:
Hospoda vyhlášená už za komančů, 17. 11. 1989 jsem tu proseděl odpoledne a vyprošťoval se z následků předešlého celonočního mejdanu... abych pak navečer odjel z nedalekého Hlavního nádraží z Prahy, aniž bych tušil, co se děje o pár set metrů dál. No nic... dneska se hospoda už dávno nevyznačuje dobrým pivem (jídlem prý ano, v době obědů bývá plno), ani personál zrovna neoplývá ochotou, a tak celkový dojem nezachrání ani sympaticky členité vnitřní prostory a možnost venkovního posezení na vnitřním dvorku.
Keltboja okomentoval před hospodu následovně:
Po přečtení komentářů se musím přidat ke komentáři Tomáše S. Obsluha nebyla sprostá, nebo neochotná. Ale výraz obličeje jasně pravil: Nebaví mě to tady. Je jasné, že nelze hodnotit po první návštěvě, ale jelikož podobných komentů je zde více, tak na každém šprochu....
Jan K. okomentoval před hospodu následovně:
Hospoda, která se zdá na první pohled celkem příjemně, ale zdání klame. O pivo se zde starat opravdu neumí. Člověk si přijde jak dement, když si musí připomínat obsluhu, aby mu bylo konečně doneseno, co si před 3/4 hodinou objednal z obědového menu. Obsluha navíc totálně neochotná a ještě si v klídku kousek od vás zapálí, jakoby něměli, co na práci.Věčnou pravdou je, že dobrou hospodu dělají hlavně lidi, tady se to teda nedaří....
Tomáš S. okomentoval před hospodu následovně:
hospoda by to byla příjemná, kdyby se obsluha aspoň trochu snažila předstírat, že je jejich práce baví
Michal K. okomentoval před hospodu následovně:
Není nic lepšío, než si zaskočit před odjezdem vlaku na jednu rychlou Plzeň.