Co se tu čepuje |
Pivo |
Poslední cena |
Aktualizace před |
0
|
Kujebák 10° Vysokomýtské pivo
|
za 30,00 Kč
|
asi rokem |
+3
|
Kujebák 10° Vysokomýtské Pivo
|
za 38,00 Kč
|
asi 3 roky |
+3
|
Kujebák 12°
|
za 34,00 Kč
|
více než 5 roky |
+6
|
Kujebák 12°
|
za 38,00 Kč
|
téměř 5 roky |
0
|
Kujebák 12°
|
za 46,00 Kč
|
asi 2 roky |
0
|
Kujebák 12°
|
za 38,00 Kč
|
asi 2 roky |
0
|
Kujebák 13° Malvaz
|
za 49,00 Kč
|
asi 2 roky |
+3
|
Kujebák 13° Malvaz
|
za 42,00 Kč
|
více než 5 roky |
+1
|
Kujebák 13° Malvaz
|
za 28,00 Kč
|
více než 6 roky |
0
|
Kujebák 13° Malzav
|
za 28,00 Kč
|
více než 6 roky |
+4
|
Kujebák 14° Red Ale
|
za 42,00 Kč
|
asi 3 roky |
0
|
Kujebák 14° Red Ale
|
za 45,00 Kč
|
asi 2 roky |
0
|
Radegast 0% Birell
|
za 49,00 Kč
|
více než 2 roky |
+1
|
Vysokomýtské pivo 10°
|
za 34,00 Kč
|
více než 6 roky |
+1
|
Vysokomýtské pivo 10°
|
za 34,00 Kč
|
více než 6 roky |
|
Popíječ piva okomentoval před hospodu následovně:
V pivovaru se vyrábí nefiltrovaná a nepasterizovaná piva, která si můžete dopřát čepovaná přímo z tanku ve stylové restauraci s otevřenou kuchyní, nebo si je odnést s sebou v PET láhvi, dárkovém balení, případně objednat soudek. K dispozici hostům je i malebná zahrada s terasou a venkovním výčepem.
bigK okomentoval před hospodu následovně:
Je zde u cesty již léta a až dnes jsem se zastavil. V konfrontaci s komentáři níže hospoda vyzrála a zmíněné nešvary jsem nezaznamenal. Pivo dobré, jídlo i obsluha taktéž...
Tom K. okomentoval před hospodu následovně:
Velká budova s patrovou hospodou a venkovní zahrádkou, klasická česká jídla a na čepu čtyři místní pivka. Příjemné prostředí a nijak moc narvano, přestože pivovar je na hlavním tahu na Hradec.
DanMi okomentoval před hospodu následovně:
V hospodě jsem byl prakticky sám, převažovala obsluha nad hosty. Prostředí moderní, útulné, pivko takový průměr, příliš nevyčnívalo. Jako návštěva dobrý, ale už tu není nic, co by mě lákalo dál.
Hynek P. okomentoval před hospodu následovně:
Hezké posezení ve dvoře stranou od rušného průtahu městem. Pivo nevím, měli jsme Birell. Ale svoje lahvované nabízejí i s sebou, tak vyzkoušíme doma. Jídlo fajn.
Vlastimil M. okomentoval před hospodu následovně:
Ano, jak psal kolega pivník bizon, náš poslední navštívení pivovar během naši týdenní pivní dovolené. Zde bohužel platilo, na konec to nejhorší. Hospoda poloprázdná, na pivo dlouhá čekačka, a ještě jsem mě při placení natáhli. A piva? Nic moc.
Chmelníček okomentoval před hospodu následovně:
Poslední pivovar,před návratem na Vsetín přinesl velké rozčarování.Všude reservé,přitom půlka restaurace prázdná.Neuvěřitelný chaos mezi obsluhou a za čepem sice holka hezká,ale s výrazem,že vás na pivo přejde chuť.