Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Malastrana.
Vážené hodnocení
5.5
Průměrné hodnocení
5.0
Celkem vypitých piv 52
Točených piv 42
Lahvových piv 10
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Chmelová vůně, hustá pěna. Řízná a vyvážená chuť. Chmeleno žateckou odrůdou Saaz, bez chmelových extraktů. Vařeno třírmutově. Obs.alk. 4,7% obj. Slušné. Baleno v kartonu 8 piv čtyř různých druhů, náhodou objeveno v Tescu. Pro Malastrana a.s. vaří Žatecký pivovar.

5
Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Řízná a vyvážená chuť. Typicky chmelová vůně. Hustá a kompaktní pěna. To vše přispívá k jedinečnosti tohoto piva mezi českými pivy typu Pils. Chmel 100% Saaz (Žatecký), bez chmelových extraktů. Pivo vařené na tři rmuty. Deset dní fermentace v otevřené kádi. Šest týdnů zrání v ležáckém tanku, za dodržování nejpřísnějších opatření během výroby.

5
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Pivo by mělo být vařeno v Žateckým pivovaru, pro Pivovar Malastrana a.s. Pivo vařené na tři rmuty. Deset dní fermentace v otevřené kádi. Šest týdnů zrání v ležáckém tanku. Chmel 100% Saaz (Žatecký), bez chmelových extraktů. Slad Český, Karamel. Obsah alkoholu 4,7% objemu, IBU 33. Za mě takové hodně průměrné pivo. Na trhu jsou lepší ale i horší piva.

5
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: asi Pivovar Jihlava pro :Interpivo Czech (ochranná známka). Styl:Pilsener - Bohemian / Czech Barva: temně medová. Pivo je čiré. Pěna opadla(láhev). Vůně. mírně sladká,sladová,máznaky karamelu,chleba i máslíčka,tráva,zrno,chmel. Chuť: středně sladká meznatelně hořká s průměrnou dobou trvání,sladová,tráva,karamel,zrno,seno,bylinky,chmel. Obsah alk:4,8. IBU 32. Pivo je podle mého tak na hraně. Žádný velký průser. Akorát,to že zase někdo parazituje na českém pivu!

5

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Malastrana 11° Original Pils

Jak se pije Malastrana 11° Original Pils v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 34 44,00 Kč 4
Jihomoravský kraj 1 40,00 Kč 1
Středočeský kraj 2 12,00 Kč 1
Ústecký kraj 2 19,00 Kč 2