Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Vorkloster.
Vážené hodnocení
6.6
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 63
Točených piv 62
Lahvových piv 1
Plechových piv 0
Vorkloster

Recenze & komentáře

Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Dry Hop Czech Amber Lager / Bohemian Amber polotmavé výčepní pivo spodně kvašené nefiltrované nepasterizované EPM/Alk.:7.8% / 3%Hořkost:29 IBUBarva:15 EBC Složení:pitná voda, ječné slady (plzeňský, světlý karamelový, specializované karamelové), upravený chmel (Harmonie, Saaz Special), pivovarské kvasnice

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Takzvané cyklopivo z Klášterního pivovaru Porta Coeli, Chutná jako pivo a tolik se z toho neopiješ.

7
Záložák

okomentoval před pivo následovně:

Chutnalo

7
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek, který se těší značné oblibě v Česku i v zahraničí.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Polotmavé spodně kvašené, výčepní pivo. Barva oranžová, pomerančová až medová. Vůně je kořenitá, ovocná a díky studenému chmelení plna osvěžujícího závanu citrusů. V chuti, která je překvapivě plná dominuje jemný karamel s medem a lehkou chutí po sherry. Říz střední až vyšší. Hořkost ideálně doplňuje rozmanité chutě piva a vybízí k dalšímu napití. Vařeno pro poutníky na jakékoliv cestě, pro pěší nebo cyklisty. Proto je nazvána CAMINO [kamiňo], což v překladu ze Španělštiny znamená cesta.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Vorkloster 7° Camino

Jak se pije Vorkloster 7° Camino v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 19 38,00 Kč 5
Zlínský kraj 1 22,00 Kč 1