Vážené hodnocení |
6.4
|
---|---|
Průměrné hodnocení |
6.5
|
Celkem vypitých piv | 42 |
Točených piv | 23 |
Lahvových piv | 19 |
Plechových piv | 0 |
Popíječ piva okomentoval před pivo následovně:
Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.
mipek okomentoval před pivo následovně:
Pro vlastní výrobu piva jsme využili klasickou jednormutovou technologii, kdy chléb je přidáván buď ve formě chlebového prášku, nebo chlebových kousků. Síla piva, vyjádřená jako stupňovitost, byla zvolena jako poctivá jedenáctka, která má na jedné straně vynikající pitelnost a na druhé straně se již dostatečně intenzivně mohou projevit speciální (v tomto případě historické) suroviny. U tohoto typu piva můžeme dokonce hovořit o vysoké plnosti, která je často laicky nazývána chlebnatost piva. Chmelení jsme u tohoto typu piva zvolili středně intenzivní, aby dokreslovalo chuť výsledného piva, ale aby hořkost pivu nedominovala.
Chmelníček okomentoval před pivo následovně:
Toto pivo nepatřilo k tomu nejlepšímu co přinesla 112.koštovačka PkG,ale za ochutnání stojí.
DanMi okomentoval před pivo následovně:
Světlý ležák, do kterého se při vaření přidá chleba. V chuti se pojí chlebová chuť s příjemným hořkým dozníváním. Příjemně překvapilo.
Pivní poušť okomentoval před pivo následovně:
Světlý ležák uvařen z chleba. Obsah alkoholu 4,4 % objemu.
Vlastimil M. okomentoval před pivo následovně:
Návrat k tradici, dříve se pivo vyrábělo i chleba, Světlý ležák s obsahem alkoholu 4,4 % objemu. Na výrobě piva bylo použito kváskový chleba, ječné slady a to plzeňský světlý a karamelový, chmel Sládek. Lepší průměr.