Vážené hodnocení |
6.9
|
---|---|
Průměrné hodnocení |
7.2
|
Celkem vypitých piv | 9 |
Točených piv | 2 |
Lahvových piv | 7 |
Plechových piv | 0 |
Kraj | Vypitých piv | Průměrná cena | Hospod, kde pivo točí |
---|---|---|---|
Olomoucký kraj | 1 | 20,00 Kč | 1 |
Vlastimil M. okomentoval před pivo následovně:
Browar Fortuna, Miłosław, Greater Poland, Poland, Alkohol 18,0 %, ekstr. 18°. silné pivo, ale pít se dalo.
Petr F. okomentoval před pivo následovně:
[láhev] Tmavě zlatá barva, pěna rychle opadla, vůně nakvašených jablek až sladová, chuť plná, alkoholovo-sladová s mírnou kyselinkou, hořkost velmi jemná.
Dan K. okomentoval před pivo následovně:
Komes postrojny zloty, devatenactka s deviti procenty alkoholu. Susim si ji od leta, ponevadz dle infa na etikete ma dozravat v lahvi. Tato lahev dozrala do piva konzistence likeru, tahnouciho se jak lepidlo, slusne sladkeho. Kupodivu pres slusnou naloz alkoholu tento nevystupuje a chut nerusi.
Petr B. okomentoval před pivo následovně:
Velmi dobre vysokostupnove pivo (19°), ktere se krasne pije. Horkost je potlacena velkou aromaticnosti. Je fajn, ze i nasi severni sousede umi varit pivko, ktere si nezada s vyrobky nasich remeslnych pivovaru.
Martin K. okomentoval před pivo následovně:
Narozdíl od někoho sem umístím smysluplný komentář, neb věřím, že moje IQ je vyšší než 40. Komes je velmi specifické pivo, které vlastnostmi připomíná spíše víno - jeho vlastnosti se mění s dobou archivace. Mám rád ovocnější piva a proto jsem ho vypil dříve - ovocná bomba jak u vína. Takových piv je asi málo, první takové, co jsem pil.
Qasa .. okomentoval před pivo následovně:
Miłosław u Poznaně. KOMES POTRÓJNY to mocne piwo górnej fermentacji o złotej barwie. Ten tradycyjny styl rozwija się od początku XVI-go wieku, kiedy opracowano technologię otrzymywania jasnych słodów użytych do jego produkcji. Wtedy to narodziły się jasne piwa górnej fermentacji. KOMES POTRÓJNY to pełnosłodowe piwo, chmielone w otwartych kadziach fermentacyjnych odmianą "Styrian Golding". Cieszy podniebienie mocno słodowym, treściwym smakiem i wyrazistym chmielowym aromatem. Kluczowym elementem powolnego dojrzewania smaku Komesa Potrójnego jest zastosowanie tradycyjnej, pracochłonnej metody powtórnej fermentacji w butelce.