Zobrazit všechna piva značky Clock Řemeslný pivovar Potštejn.
Vážené hodnocení
7.0
Průměrné hodnocení
7.3
Celkem vypitých piv 23
Točených piv 11
Lahvových piv 9
Plechových piv 3
Clock Řemeslný pivovar Potštejn

Recenze & komentáře

Pp

okomentoval před pivo následovně:

Nina má načervenalou barvu a růžovou pěnu. Kyselost typická pro Sour Ale je důkladně ukrytá pod vůní a chutí malin. Pivo dozrávalo na čerstvých malinách v dávce 100 g malin na 1 litr piva. Zakvášelo se jak kvasinkami svrchního kvašení, tak kulturou bakterií rodu Lactobacillus. Byla použita metoda nazývaná jako Kettle Souring, kdy je pivo "infikováno" kvasinkami mléčného kvašení ještě na varně.

7
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Skvělý osvěžující nápopj podobný pivu.....Mě tenhle nápoj ( klasické pivo to prostě není ) velmi chutná, v létě parádně osvěží mysl, někdy i tělo....Ale vypiju max jednoho, dva půlitry, víc spíše ne.

9
Funferr

okomentoval před pivo následovně:

Výborný malinový kyseláč. Růžová zakalená barva. Střední kyselost. Příjemně osvěžující. 10 % EPM, 4,2 % VOL., 5 IBU (plech)

7
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
Váša

okomentoval před pivo následovně:

Výborná extravagantní desítka od Clocku. Raritou je zde růžová pěna a výrazné aroma malin. Příznivci těchto speciálů si určitě přijdou na své. Doporučuji k ochutnání (i za trochu vyšší cenu) přímo u nás v Clocku.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Kyseláč s obsaem alkoholu 4,2 % objemu, načervenalá barva, růžová pěna. Lepší průměr.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Další z řady kyseláčů,kterým na Garáži fandíme a který se povedl.Od Clocka nešlo ani nic jiného očekávat,byť je ten jejich o trochu dražší.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Nina má načervenalou barvu a růžovou pěnu. Kyselost typická pro Sour Ale je důkladně ukrytá pod vůní a chutí malin. Pivo dozrávalo na čerstvých malinách v dávce 100 g malin na 1 litr piva. Zakvášelo se jak kvasinkami svrchního kvašení, tak kulturou bakterií rodu Lactobacillus. Byla použita metoda nazývaná jako Kettle Souring, kdy je pivo "infikováno" kvasinkami mléčného kvašení ještě na varně.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Clock 10° Nina Raspberry Berliner Weisse

Jak se pije Clock 10° Nina Raspberry Berliner Weisse v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 1 58,00 Kč 1
Královéhradecký kraj 4 77,00 Kč 2
Olomoucký kraj 3 67,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 32,00 Kč 1