Vážené hodnocení |
7.0
|
---|---|
Průměrné hodnocení |
7.3
|
Celkem vypitých piv | 23 |
Točených piv | 11 |
Lahvových piv | 9 |
Plechových piv | 3 |
Pp okomentoval před pivo následovně:
Nina má načervenalou barvu a růžovou pěnu. Kyselost typická pro Sour Ale je důkladně ukrytá pod vůní a chutí malin. Pivo dozrávalo na čerstvých malinách v dávce 100 g malin na 1 litr piva. Zakvášelo se jak kvasinkami svrchního kvašení, tak kulturou bakterií rodu Lactobacillus. Byla použita metoda nazývaná jako Kettle Souring, kdy je pivo "infikováno" kvasinkami mléčného kvašení ještě na varně.
Canisterapeut okomentoval před pivo následovně:
Skvělý osvěžující nápopj podobný pivu.....Mě tenhle nápoj ( klasické pivo to prostě není ) velmi chutná, v létě parádně osvěží mysl, někdy i tělo....Ale vypiju max jednoho, dva půlitry, víc spíše ne.
Funferr okomentoval před pivo následovně:
Výborný malinový kyseláč. Růžová zakalená barva. Střední kyselost. Příjemně osvěžující. 10 % EPM, 4,2 % VOL., 5 IBU (plech)
Popíječ piva okomentoval před pivo následovně:
Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.
Váša okomentoval před pivo následovně:
Výborná extravagantní desítka od Clocku. Raritou je zde růžová pěna a výrazné aroma malin. Příznivci těchto speciálů si určitě přijdou na své. Doporučuji k ochutnání (i za trochu vyšší cenu) přímo u nás v Clocku.
Vlastimil M. okomentoval před pivo následovně:
Kyseláč s obsaem alkoholu 4,2 % objemu, načervenalá barva, růžová pěna. Lepší průměr.
Chmelníček okomentoval před pivo následovně:
Další z řady kyseláčů,kterým na Garáži fandíme a který se povedl.Od Clocka nešlo ani nic jiného očekávat,byť je ten jejich o trochu dražší.
mipek okomentoval před pivo následovně:
Nina má načervenalou barvu a růžovou pěnu. Kyselost typická pro Sour Ale je důkladně ukrytá pod vůní a chutí malin. Pivo dozrávalo na čerstvých malinách v dávce 100 g malin na 1 litr piva. Zakvášelo se jak kvasinkami svrchního kvašení, tak kulturou bakterií rodu Lactobacillus. Byla použita metoda nazývaná jako Kettle Souring, kdy je pivo "infikováno" kvasinkami mléčného kvašení ještě na varně.