Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.0
Průměrné hodnocení
7.5
Celkem vypitých piv 27
Točených piv 18
Lahvových piv 9
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Velmi dobrý, Wild Horny Pony se řadí mezi moderní pivní styl s názvem White IPA. Jde o spojení klasické, americké IPA a belgického Witbieru. Při její výrobě byl použity dva slady (plzeňský, pšeničný), nesladovaná pšenice a tři americké chmely (Columbus, Simcoe a Crystal). Má tmavě zlatou barvu, nižší, jemný říz a střední plnost. Snoubí se v ní sladká esterovost a tóny po pšenici a citrusové a pryskyřičné tóny po chmelu. Hořkost je výrazná, ale zbytečně neruší ostatní chuťové vjemy.

7
Bedřich S.

okomentoval před pivo následovně:

Po dlouhy dobe moc dobra IPA

8
L B

okomentoval před pivo následovně:

Zástupce stylu White IPA s vyšším podílem sladované a nesladované pšenice a světlejší barvou. Pěna hustá, vysoká a stabílní. Vůně citrusová, chuť taktéž citrusová s výraznou, ale sexy, hořkostí, krásně harmonická. Vliv pšenice na chuť jsem nezaregistroval. Skvělá IPA.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Duck & Dog Wild Horny Pony IPA

Jak se pije Duck & Dog Wild Horny Pony IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 57,00 Kč 2
Jihomoravský kraj 4 49,00 Kč 4
Moravskoslezský kraj 1 49,00 Kč 1
Vysočina 1 60,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 57,00 Kč 2