Vážené hodnocení |
5.8
|
---|---|
Průměrné hodnocení |
5.6
|
Celkem vypitých piv | 13 |
Točených piv | 6 |
Lahvových piv | 7 |
Plechových piv | 0 |
Kraj | Vypitých piv | Průměrná cena | Hospod, kde pivo točí |
---|---|---|---|
Praha | 1 | 41,00 Kč | 1 |
Lukáš J. okomentoval před pivo následovně:
Nová nekuřácká hospoda, zatím velmi dobrý. Kozel z tanku chutný a má říz.Uvidíme :)
Bohuslav L. okomentoval před pivo následovně:
Pivo je docela kyselé , ve vůni i chuti docela dominuje, jednoznačně vhodné k osvěžení při teplém letním dni.
Michal S. okomentoval před pivo následovně:
Tak ta kyselost mi tam vadila
ACMik okomentoval před pivo následovně:
Super pití do veder, hodně kyselé a aromatické.
Qasa .. okomentoval před pivo následovně:
Pozor: šokuje výrazně slanou kyselostí. Pivovar: Berliner-Kindl-Schultheiss-Brauerei GmbH Země, město: Německo, Berlín Styl: berliner weisse -- pšeničné pivo s přídavkem laktobacila Alkohol: 3,0 % Forma: lahvové 0,33 l; trvanlivost ještě necelé dva roky Stupňovitost: 7,5° Hodnocení Barva Světle žlutá, kalná. Pěna Pěna poměrně hustá, nedrží však příliš dlouho. Vůně Svěží, sladová. Mírně nakyslá. Chuť, říz Chuť je zpočátku ostře kyselá, jakmile si na ni však zvyknete, vystoupí příjemná středně plná sladovost s trochou hřebíčku a hezkým zakulaceným dojezdem. Říz je střední až silný, optimální. Další komentář Opravdu velmi netradiční pivní styl, se kterým se člověk moc často nesetká. Pro ty, co ještě berliner weisse neměli bych jej představil asi jako pšeničné pivo s citronádou. Tato chuť asi nebude pro každého, ale rozhodně doporučuji vyzkoušet, budete-li mít možnost. Díky Lukášovi z Boženky za příležitost berliner weisse ochutnat. Berliner weisse vzniká tak, že se do mladiny pšeničného piva přidává bakterie mléčného kvašení — lactobacillus. Ta následně učiní pivo záměrně kyselým. Zdroj: http://pivnirecenze.cz/5290-recenze-berliner-kindl-weisse