Vážené hodnocení |
6.1
|
---|---|
Průměrné hodnocení |
6.1
|
Celkem vypitých piv | 100 |
Točených piv | 78 |
Lahvových piv | 16 |
Plechových piv | 0 |
Popíječ piva okomentoval před pivo následovně:
Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.
Radek Z. okomentoval před pivo následovně:
Tak jako na tohle pivo jsem se těšil a byl jsem pěkně zklamán. Odpad. Jako fakt to někdo pije?? Leda brutálové v Brutále...
Zlomená lopata okomentoval před pivo následovně:
Pitelná jedenáctka, takový lepší průměr. Použity moravské slady a trojité dávkování chmele.
mipek okomentoval před pivo následovně:
Velmi dobrý, mírně hořký a pitelný, světlý ležák spodně kvašený, nefiltrovaný a nepasterizovaný. Hořkost 34 IBU.
Canisterapeut okomentoval před pivo následovně:
Klasický ležáček poctivě uvařený. Chutnal mi, pitelný je, ale stačí mi jedno pivko a pak hurá na schvrchňáky.
ich okomentoval před pivo následovně:
Nevím jakto mohlo kolegy nadchnout,ale mne to zklamalo. Zprvu to chutnalo, ale s každou další sklenkou jsem začal mít na patře takový nedobrý pocit a mělo to "ocas". Barva světlá , pěna spadla během chvíle..
Uphon okomentoval před pivo následovně:
Velice dobré pivo, oproti hasičské desítce výraznější hořká chuť. V letních měsících dobrá volba, kdo nechce na žízeň 10° tak jedenáctka je top. Pivo se vaří v Bruntále, informace od výrobce tady vypsali chlapi přede mnou.
Vlastimil M. okomentoval před pivo následovně:
Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 11,5%. Obsah alkoholu minimálně 4,5% objemových. Světlý ležák je vyráběný osvědčenou rmutovací technologií z nejkvalitnějších ručně vyrobených moravských sladů. Vyšší, ale lahodná hořkost piva, je dosažena trojitým dávkováním chmele. Klasické hlavní kvašení a dlouhé zrání dodávají pivu vyrovnanou chuť a skvělou pitelnost.
Chmelníček okomentoval před pivo následovně:
Pivo je vyráběné osvědčenou rmutovací tehnologií z nejkvalitnějších ručně vyrobených moravských sladů.Vyšší,ale lahodná hořkost piva,je dosažena trojitým dávkováním chmele.