Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.1
Průměrné hodnocení
6.0
Celkem vypitých piv 13
Točených piv 0
Lahvových piv 1
Plechových piv 12
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Atlas Origineel 7,2%(Breda Atlas) Vařený v Oranjeboom, Nizozemsko do roku 2004.Poté InBev Belgium? Styl: Pilsener - Imperial Barva zlato -oranžová. Pivo je čiré. Pěna vysoká hustá drží. Vůně slaná nějaký slad ovoce alkohol. Chuť sladko slaná karamel ovoce sláma alkohol. Obsah alk: 7,2%. Takové pitelnější,,europivko,,.

4
CuRve

okomentoval před pivo následovně:

Toto pivko je celkem silnější než naše klasiky. Koupil sem si ho v Paříži. Takže jsem původně čekal že je francouzské, ale poté jsem si přečetl etiketu a zjistil jsem, že je z Nizozemska. No což nevadí. Chuťově celkem dobré, je silnější, ale neztrácí se chuť piva. Vůně je také trochu cítit po síle. Barva - nevím pil sem ho k bagetě a sýru z plechovky. Ale na europivo je to povedený kousek.

7
Funferr

okomentoval před pivo následovně:

Na plechovce je napsáno "Pivo vařeno v různých státech EU" ale původem je zřejmě Holandské.. Na to, že by to mělo být "europivo" chutná více než dobře!

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.