Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.8
Průměrné hodnocení
7.0
Celkem vypitých piv 46
Točených piv 30
Lahvových piv 16
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Brouwerij Bosteels (AB InBev) ( Buggenhout, Východní Flandry, Belgie ) Styl: Belgian Ale - Strong Dark Barva: tmavý jantar. Pěna hustá lehce drží. Vůně:těžce sladká,sladová,karamelová,ovocná(tmavé ovoce),chleba,káva,alkohol. Chuť: silně a těžce sladká,sladová,karamelová,chleba,tmavé sušené ovoce(švestky,datle),chmelová,alkoholová. Obsah alk: 8,4%. Dobré pivko! Ale té komerce je přespříliš!

7
Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Jak sklenici tak obsah hodnotím kladně. Hutné a chutné siné pivo. Řekl bych hodně karamelu a sladších chutí.

6
Ťuťu Ňuňu

okomentoval před pivo následovně:

Pro mě asi nejlepší Belgické pivo co jsem pil. Sice až nějak extrémně moc jsem jich neměl, ale to je tím, že mi Belgie moc nejede. Tohle se ale pilo moc dobře.

8
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Zvláštní silné pivo, podávané bůhvíproč ve vázičce :-) Každopádně je to speciál, silný, sytý, ale na našeho pardubického Portera, což je taky 18tka, prostě nemá!

5
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Tohle pivo je díky servírování ve sklenici v dřevěném držáku doopravdy radost pít. Je to 18ka, takže odpovídající těžké tělo i větší hustota. Barva do červena s bílou pěnou. V chuti náznak jahody, švestky a karamelu. Chce to zkusit.

7
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Nejzajímavější sklenice, ze které jsem zatím pil pivo. Jsem rád za každé nové pivo, které ochutnám a za chutě, které objevím.

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Kwak Amber 18°

Jak se pije Kwak Amber 18° v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 22 81,00 Kč 4
Jihomoravský kraj 1 70,00 Kč 1